– ACTUALITATEA CRESTINA DIN AMERICAsteagul-romaniei

In fiecare zi din saptamana poti asculta cele mai importante informatii din comunitatea crestina americana si  din comunitarea romaneasca deopotriva . Emisiunea este realizata impreuna cu Radio Vocea Evangheliei Sibiu.

– CITIREA BIBLIEI

„strang Cuvantul Tau in inima mea ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta” este moto-ul care ne aduce aminte sa ne adancim in Scripturi .Suntem”dependenti de “Cuvantul Vietii” pentru a putea trai. Asa ca va indem la citirea Scripturii in fiecare zi. Daca cumva esti prea grabit , sau prea ocupat, asculta citirea Scripturii la Christ4ro Radio.

– PREDICI

La Christ4ro Radio puteti asculta predici de toate “culorile” . Vizam predicatori relevanti si cu impact atat in randul tinerilor cat si a celor de varsta a 2-a. Printre altii puteti asculta pe Vladimir Pustan, Ioan Szasz, Iosif Ton, Paul Negrut si alti predicatori tineri.

musicnotes_thumbnailMUZICA CONTEMPORANA

Promovam orice stil de muzica crestina contemporana care aduce lauda si inalta Numele Lui Dumnezeu si care poate fi folosita ca o unealta pentru raspandirea mesajului Evangheliei . Dorim, de asemenea, ca muzica difuzata sa fie o sursa de inspiratie si improspatare pentru cei ce ne asculta.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)